راه اندازي فروشگاه نان فانتزي امروزه بازاري رو به رشد دارد . راه اندازي فروشگاه نان فانتزي با توليد نان هاي با اندازه و طعم هاي متفاوت مورد استقبال مردم است . امروزه شغل نانوايي يکي از مشاغل پايه و پر رونق است که در طول سال هميشه درآمدزا مي باشد .


نان ها با توجه به سليقه يا نوع غذاي مصرفي خانواده ها ، هميشه بر سر سفره ها قرار دارد . البته در اين مقاله ما به راه اندازي فروشگاه نان فانتزي و معرفي شغل نانوايي و نان فانتزي مي پردازيم .


انواع نان هاي رايج در فرهنگ ايرانيان :


انواع نان هاي رايج در ايران مي توان به موارد زير اشاره کرد.



  • نان سنگک: که از قديمي ترين نان ها در ايران است.

  • نان لواش: که ناني با قطر کم و از آرد سفيد مي باشد.

  • نان بربري: ناني مانند نان لواش اما با قطري بيشتر و بدون سبوس. در طبخ اين نان از جوش شيرين استفاده مي کنند. البته اين نوع نان از نظر سفيد بودن و فقدان سبوس و با توجه به عوارض جوش شيرين از بي خاصيت ترين نان هاي قديمي در ايران مي باشد.

  • نان تافتون

  • نان جو

  • نان تست

  • نان شيرمال

  • نان هاي فانتزي



معرفي نان فانتزي



به علت استفاده مردم از نان هاي معمول و نازک که جزيي از عادت غذايي مردم ايران مي باشد ، با گذشت زمان، علاقه مندي مردم در عادت غذايي به سمت مصرف نان هاي فانتزي بيشتر شده است.


به طور کلي نان هاي فانتزي به دو صورت نان هاي سفيد و تيره دسته بندي مي شوند .


نان هاي سفيد شامل :



  • نان هاي ساندويچي

  • همبرگر

  • نان بربري

  • فانتزي

  • نان فرانسوي مي باشند.


نان هاي تيره اما شامل نان هايي با آرد جو و داراي سبوس مي باشند.


نان هاي دسته اول از آرد سفيد بدون سبوس تشکيل شده اند و جوش شيرين در پخت آن ها استفاده نمي شود. از نظر کارشناسان تغذيه با اضافه نمودن مقدار معيني سبوس به آن، مي توان اينگونه نان ها را کاملا سالم و کامل درنظر گرفت.


با استفاده از اين نان ها امروزه شاهد راه اندازي فروشگاه نان فانتزي در کنار نان هاي تنوري مي باشيم.


اينگونه نان ها که نام ديگر آن نان حجيم مي باشد، در نانوايي هاي صنعتي پخت مي شوند که با توجه به استفاده از تجهيزات صنعتي مي توان کيفيت پخت اين نان ها را با توجه به وسايل مورد استفاده در نانوايي هاي صنعتي تغيير داد.


انواع نان فانتزي


ازانواع نان هاي فانتزي مي توان گفت :



  • نان هاي باگت

  • نان هاي برشته

  • نان هاي ساندويچي

  • نان هاي همبرگر

  • شيرمال ها

  • پيراشکي ها


چگونگي پخت نان فانتزي


نان هاي فانتزي با توجه به انواع مختلفي که دارد، به صورت گسترده در کارخانه ها پخت مي شود. همچنين اکثرا در کنار فروشگاه هاي نان فانتزي ، کارگاه هايي هستند که به صورت مستقيم نان فانتزي را پخت، بسته بندي و عرضه مي کنند .


بايد توجه داشت که نان هاي فانتزي بايد داراي شماره ثبت و تاريخ توليد و انقضا باشند تا از سالم بودن آن ها اطمينان حاصل کرد . متاسفانه در برخي کارگاه هاي طبخ نان فانتزي ، نشان هاي ثبتي براي تشخيص توليد کننده وجود ندارد که اين باعث مي شود اين نان ها در پلاستيک ها به طور مستقيم از توليد به مغازه ها فروش مي روند و ممکن است غيربهداشتي باشند. لازم است در راه اندازي فروشگاه نان فانتزي نيز اين مطلب را در نظر بگيريم.


نحوه راه اندازي فروشگاه نان فانتزي


همانطور که مي دانيد تا چندين سال قبل ، به جزء نان هاي رايج ساده و سنتي، نان هاي ديگري توليد نمي شدند . با صنعتي شدن اين حرفه ، توليد نان هاي فانتزي در کنار نان هاي سنتي ديگر نيز گسترش يافت .


به همين خاطر افرادي براي فروش انواع نان هاي جديد فانتزي شروع به راه اندازي فروشگاه نان فانتزي نمودند که با استقبال مصرف کننده ها از اين نان ها با طعم ها و اندازه هاي مختلف، اين کار گسترده تر شد.


از انواع نان هايي که در راه اندازي فروشگاه نان فانتزي بايد بکار گرفته شود مي توان علاوه بر نمونه هاي ذکر شده در قسمت بالا به نان بربري فانتزي،  کيک يزدي ، نان جو، نان کشمشي ، کلوچه و نان سوخاري نيز اشاره نمود .


 


نکاتي که بايد در راه اندازي فروشگاه نان فانتزي به آن توجه داشت


از جمله نکاتي که بايد براي راه اندازي فروشگاه نان فانتزي و ورود به اين حوزه دانست مي توان گفت:



  • براي راه اندازي فروشگاه نان فانتزي لازم است تا يک کارگاه صنعتي متناسب با نوع مغازه و فروشي که داريد، ايجاد کرده و تجهيزات لازم براي آن را تامين نماييد. براي شروع مي توانيد از يک کارگاه کوچک در کنار راه اندازي فروشگاه نان فانتزي خود استفاده نماييد.

  • لازم است براي قسمت کارگاه از نيروي با تجربه و ماهر استفاده کنيد. نيروهايي مانند شاطر، فردار، کارگر بسته بند و کارگران ساده. براي قسمت فروش مغازه نيز خود شما مي توانيد با تعامل با مشتري، هم به عنوان فروشنده عمل کرده و هم سليقه ي مشتريان خود را بشناسيد.

  • لازم است از تجهيزات کارگاهي و فروشگاهي مناسب جهت تکميل وسايل مورد نياز براي راه اندازي فروشگاه نان فانتزي استفاده کنيد.

  • لازم است براي بازدهي بهتر اين کار، از مشاوران و افراد با تجربه در اين زمينه م بگيريد.

  • لازم است استفاده از ويزيتور ها و بازارياب ها و موقعيت مناسب براي راه اندازي فروشگاه نان فانتزي را در نظر داشته باشيد.

  • لازم است رقباي خود را در اين زمينه شناسايي و عملکرد و قيمت آن ها را در نظر داشته باشيد.

  • اخذ مجوز هاي لازم مثل مجوز بهداشت


 


تجهيزات مورد نياز براي راه اندازي فروشگاه نان فانتزي


از جمله تجهيزاتي که مي توان براي راه اندازي فروشگاه نان فانتزي بيان کرد، عبارتند از:



  • دستگاه فر فانتزي

  • فر طبقه اي و گردان

  • انواع قالب نان

  • انواع ميز کارهاي استيل

  • سيني هاي آلومينيومي

  • اتاقک تخمير

  • رول کن خمير

  • ديوايدر

  • ويترين، ترازو

  • پنکه و فن هاي خنک کننده

  • خمير گير

  • ميکسرها


مشاوره و خدمات شرکت توس ماشين


با توجه به نکات و اطلاعاتي که ذکر شد، حتما لازم مي دانيد تا با استفاده از تجربه ها و م ديگران، در راه اندازي فروشگاه نان فانتزي اطلاعات بيشتري کسب کنيد تا عملکردتان در اين حرفه قابل قبول باشد.به همين خاطر شرکت توس ماشين مي تواند با تامين قطعات و ساخت تجهيزات مورد نياز که داراي گارانتي و خدمات پس از فروش هستند همراه شما باشد.


09123194549 


info@toosma.com